BİNA YIKIM İŞLERİ


CANER YIKIM ENKAZ  

Gsm Cep 🙁 0532 ) 407 77 57

Ofis Telefon : ( 0312 ) 482 05 09  /.. Ankara ® Caner  ../ Ofis faks : ( 0312 ) 480 65 02

İŞİNİZLE İLĞLİ EN UYGUN EKONOMİK FİYAT FİRMAMIZDAN ALINIR.

HER HÜRLÜ BİNA YIKIM İŞLERİNİZ VE TÜM HURDA MALZEMELRRİNİZ İÇİN FİYAT  İSTEYEBİLİRSİNİZ.

CANER YIKIM  ENKAZ HAFRİYAT :  Her Türlü İnşaat Bina Otel Yapı fabrika yıkım söküm işleri vb. Yıkım söküm konusunda gerek yurt içinde gerekse yurt dışındaki yıkım tekniklerini takip ederek. Deneyimli kadromuz ve son teknoloji makineleri ile bina yıkımlarını uygulayan Ankara ’nın en eski firmalarındandır..

Yıkımlar, yıkımın büyüklüğüne göre farklı teknikler uygulanarak yapılmalıdır. Her türlü yıkım işleri kendi işinde uzmanlaşmış yıkım elemanları ve yıkıma uygun iş makineleri yapılması gereken bir meslektir.

Yıkım işinizi vereceğiniz Kişide Öncelikle firma olması firmada daimi olarak  yıkımların başında duran mühendisinin olup olmadığı çalıştırılan yıkım elemanlarının şirkette ssk lı çalışıp çalışmadığı firmanın yıkımda kullanacağı iş makinelerinin kamyonlarının şirkete ait olup olmadığını ve gerekli teminatı verip veremeyeceğini öğrenerek yıkımlarınızı vermelisiniz.

Her eline Balyoz kazma küreği alıp piyasada günlük çalışan vasıfsız işi bilmeyen elemanları toplayıp kendi makine parkı olmayan düşük fiyat vererek iş almaya çalışan sahışlara ve tabela firmalarına yıkım işleri verilmemelidir.

Çünkü yıkım işinin büyüğü küçüğü olmaz riskli bir iştir yıkım işi ha evinizde bi duvar beton yıkımı yaptıracaksınız yada 10 katlı bi binayı yıktıracaksınız her iki işte insan çalışacağı için iş kazasının olması durumunda yıkımı yapanın olaydan sonra sorumluluğu alması gerekir tabela firmalarına ve ortada iş çıkınca vasıfsız işi bilmeyen işçilerle iş yapmaya çalışan kişilerin bu durumda hiçbir sorumluluk almadan ortan kaybolurlar, tabiî ki iş verenin başı ağrıyacaktır.

Balyoz kazma vb. el aletleri ile tuğla taş duvar beton kırımını  bir binayı yıkmayı deneyin tabki bu yıkım ne kadar bir sürede yapabilirsiniz maliyet ne olabilir bi hesaplayın. Bu da yıkmanın bir şekli tabi ki.  Fakat profesyonel anlamda bir yapıyı yıkmanın çok daha kısa sürede kolay vede maliyetini düşürecek yöntemler uygulanmaktadır. Örnek olarak  çok  katlı bir binayı uzun bomlu hidrolik kırıcılı makaslı ekskavatör ve yıkım topu kullanarak yıkmak daha kolaydır en önemlisi iş kazalarını minimum düzeye düşürmekte ve yıkım süresini düşürmektedir bu yöntem.  Çok yüksek binaların yıkımını düşündüğümüzde; örneğin 10 katlı yapılarda. Değişik yıkım yöntemleri uygulanmaktadır. Patlayıcı ile yıkım güvenle tercih edilen yöntemlerden biri ve verimli bir şekilde büyük yapıların yıkılmasını sağlıyor.  Bir binanın diğer binalarla çevrili olduğu durumlarda, bina yıkmak daha hassas bir hal alıyor. Binanın kendi arsası içine yıkmak için binayı içeriye doğru patlamak gereklidir.

Her Türlü bina yapı yıkımı oldukça dikkat, hassasiyet önem, profesyonellik ve titizlik gerektirir. Bunun bilincinde olarak yıkım işleri deneyimli firmalar tarafından yapılmalıdır. Hem kendi can güvenliğimizi hem de 3. Şahısların can güvenliği düşünülmelidir.